Права за Ползване

Права за Ползване

Моля прочетете Правата за Ползване внимателно. С влизането и използването на сайта, създаването на потребителски профил, преглеждането, свалянето или качването на информация или всякакъв вид съдържание на сайта, вие потвърждавате, че сте прочели и разбрали Правилата за Ползване и ще ги спазвате. Собствениците са сайта имат силата да променят Правата за Ползване по всяко време, и е отговорност на потребителя периодично да проверява за промени.

За достъп до максимално количество информация на сайта е нужна регистрация. При регистрация се изисква активен имейл адрес и парола, която няма да бъде публично изнесена или достъпна за други потребители на сайта. Потребителят е отговорен за запазване на конфиденциалността на паролата си при комуникация с хора на сайта и извън него. Нямате право да използвате или да се опитвате да използвате профила на друг регистриран потребител без неговото изрично дознание и разрешение.

Нямате право да копирате, използвате, разпространявате, публикувате, споделяте, записвате, или да опитвате да копирате, използвате, разпространявате, публикувате, споделяте или записвате съдържание от сайта освен за образователни дейности на български ученици. Правата върху задачите на сайта се държат от техните автори, и извършване на което и да е от гореспоменатите действия за цели, различни от целите на образованието на ученици на територията на България, е нарушаване на авторските права и правата на сайта.

Нямате право да предоставяте авторски права или права за извършване на гореспоменатите действия на трети лица, освен за целите на образованието на ученици на територията на България.